25 februari 2011

Little White Lies binnen!

Na 3 weken wachten en daarvoor uren te hebben gespeurd op e-bay, heb ik eindelijk mijn Little White Lies magazine binnen: The Black Swan Issue.

Mensen die mij ook maar enigszins kennen hebben mij al vele malen moeten tegenhouden om nog meer over ‘Black Swan’ te krakelen. Ik vind het één van de beste films ooit. Punt. Ik wil nu bijna weer op een zeepkistje gaan staan om een relaas over deze film te houden, maar waar ik het eigenlijk even over wil hebben is het magazine. Zelden heb ik zo’n mooie samenkomst van 2 van mijn grootste hobby’s gezien: design en film. Helaas is het ondertussen te donker om goeie foto’s van het magazine te maken, dus hierbij gewoon even een plaatje wat ik vanmiddag maakte:

En een linkje naar de digitale versie van het magazine (kwijl!).

PS: Aangezien ik in mijn tomeloze enthousiasme 2 exemplaren van het magazine heb besteld, wil ik een grootscheepse winactie houden voor al mijn trouwe volgers (Hoi mam!). Dus laat in de comments achter waarom jij dit magazine wil hebben en misschien is ie wel voor jou! (1 onzekerheid: hij moet dus nog bij mij bezorgd worden. Hopelijk. Kleinigheidje)

Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

10 Reacties

 • Reageer Patrick 25 februari 2011 at 23:05

  Aan mij de eer om dit blog te ontmaagden in te wijden met een eerste commentaar. Ik ben zeer benieuwd wat het allemaal gaat worden (no pressure). En daarbij, de potentie om iets te winnen laat ik niet aan me voorbij gaan! Dus: Ik wil dit magazine graag hebben omdat… het mijn gouden tip was 🙂
  O ja, iets opbouwends: de background-image is geweldig gekozen. Kun je een hele serie van maken in die stijl.

 • Reageer Emma 2 maart 2011 at 08:28

  @Kitty Hihi! Dank voor je comment, en ik hoop het! Wel leuk dat er elke dag al iets meer bezoekers zijn. We’ll see where it goes!
  @Patrick, dank voor je eerste commentaar, en laten we hopen dat het magazine ng gewoon bij mij bezorgd wordt. Ik zal die lui van Athenaeum eens en mailtje sturen. Waarna ik natuurlijk ga loten voor een winnaar. 😉

  • Reageer nadia 3 maart 2011 at 10:44

   in that case…
   mag ik mij nog inschrijven???
   je bent een echte bofkont. want ik kan t magazine nergens meer vinden…

   • Reageer Emma 3 maart 2011 at 13:27

    Ja hoor, ik zal dan uiteindelijk gaan loten. Ik heb het magazine trouwens nog niet binnen, dus er zit nog een onzeker element in… Als je trouwens het magazine heeeel graag wil hebben, ik heb het (voor veel te veel geld) van ebay.

    • Reageer nadia 3 maart 2011 at 15:18

     haha.
     ik zag t ja. zo’n 30 pop!

     • Emma 3 maart 2011 at 15:20

      *Zucht* jep, maar ja, als je iets mooi vind… 🙂

 • Reageer Kitty 2 maart 2011 at 07:52

  Leuk blog! Ziet er veelbelovend uit. You’re gonna be the dutch design/film/fluffer rockstar! (En ik hoef White Lies niet te hebben, maar wou dit toch even kwijt.)

 • Reageer Luc 18 maart 2011 at 22:03

  Yepper, ik wil ook wel een lotje. Maar alleen als je het tijdschrift helemaal volschrijft, plakt, en knipt met jouw commentaar, ideeën, tekeningen, foto’s enz, en het persoonlijk signeert voor mij.

  Ik heb het even digitaal doorgekeken en er is ruimte zat voor een echte personal touch. Dat lijkt mij SUPER BLITZZZZZY

  • Reageer Emma 18 maart 2011 at 23:02

   Helaasch, je bent te laat, Patrick heeft m gewonnen!

 • Reageer Little White Lies: voor als je van hobbies houdt. « It's so Fluffy! 12 juli 2011 at 17:42

  […] keer vertelde ik al over LWL: The Black Swan Issue maar de heren en dames die tijd tijdschrift maken, doen iets zó goed, dat ik er met liefde nog […]

 • Reageer