8 oktober 2013

#Miniblog movie review ” The Perks of Being a Wallflower”

the perks of being a wallflower

Oh ja! Als je zin hebt in een (niet alleen maar rooskleurige maar wel) fijne film, kan ik je deze film van harte aanbevelen.

Charlie gaat naar zijn eerst jaar Highschool. De mensen om hem heen maken zich een beetje zorgen om hem, zeker sinds het ‘incident’. Charlie weet dit, en doet zijn best om op zijn eerste dag een vriend te maken. Dat lukt enigszins: hij kan het goed vinden met de leraar Engels. Niet echt een beste score, tot hij wordt opgenomen door een lief clubje vrienden dat het heel ok vindt dat Charlie niet cool is en die er zelf op een heel coole manier in slagen niet cool te zijn (ben je er nog?). De film is lief, en awkward, extreem romantisch maar ook sip. Zo’n film die helemaal in balans is. Bonusjonus is de heel erg fijne muziek en de goeie quotes, zoals deze:

Dit mooie plaatje komt van fanpop.com door alyssa96

Kijken dus! En mij laten weten wat je er van vindt! 🙂

ik geef ‘m gewoon 5/5, ok?

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reageer Rebecca 11 oktober 2013 at 19:53

    Ik heb begrepen dat de auteur van het boek ook deze film zelf heeft geregisseerd. Dus dat betekent dat de film in ieder geval precies zo is als de schrijver het ook bedoeld heeft.

  • Reageer Laura - what about her 14 oktober 2013 at 13:23

    Ohhhh dat is mijn lievelingsboek. En de film is gelukkig ook prachtig.

  • Reageer Karlijn 15 oktober 2013 at 12:04

    Ik wil deze film zo graag zien. Ik vind het boek echt heel mooi en heb het laatst nogmaal gelezen. Ik vind Emma Watson zo leuk, ik moet steeds denken aan haar als Hermelien.

  • Reageer