17 januari 2017

Hoera! Nieuw design, nieuwe naam, nieuw blog?

Hoi allemaal! Wow, ik heb hier heel erg naar uitgekeken… Al maanden ben ik hier mee bezig: het maken van een ontwerp voor mijn nieuwe blog!
Welkom op Rutabaga! Op dit blog zul je voorlopig allerlei verschillende onderwerpen tegenkomen: ik wil je graag vertellen over de reizen die ik maakte, welke boeken ik graag lees, en welke dingetjes ik doe om mijn chaotische stressbrein tot rust te manen. Of wat ik lekker vind om te koken, welke hobby ik nú weer heb. Best divers dus.
Voor de oplettende lezer (hoi, kennen jullie me nog?): voorheen was de naam van mijn blog It’s So Fluffy, maar die naam ben ik een beetje ontgroeid dus ik ben erg blij met het besluit om met deze nieuwe naam verder te gaan. Misschien valt het je wel op dat er een aantal artikelen van mijn oude blog zijn meegegaan naar dit nieuwe. Anders is het ook maar zo leeg.
In ieder geval: ontzettend leuk dat jullie er zijn!

Follow my blog with Bloglovin

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Arjen 17 januari 2017 at 19:44

    Jeeej! ?

  • Reageer