19 januari 2017

Mijn eerste (indruk van) Toms!

Het is op dit moment nog Sale bij Toms, dus sla je slag! Maar eerst even verder lezen. Door de sale hadden al die leuke schoenen nu ook heel fijne prijzen dus vond ik het ook volledig te rechtvaardigen om twee paar te kopen. Want ik kon niet kiezen tussen twee mooie kleuren. Begrijpelijk toch? Kijk snel mee welke kleuren ik koos!

 

Deze kleuren heten Canal Blue en Turkish Sea en zijn Canvas Classics

Deze Toms zijn ook mijn eerste Toms. Best gek dat ik zo lang heb gewacht met ze te kopen, want ik vind het concept achter de schoenen geweldig: met elk paar schoenen koop je ook ‘iets’ voor een ander: een paar schoenen voor iemand die ze zelf niet heeft, een bril, of water voor mensen die daar zelf geen toegang toe hebben. Mooi werk vind ik zelf, en daarbij zijn de Toms ook écht leuke schoenen die lekker zitten!

Kijk nou toch mooi!

Éen nadeel van de schoenen die ik kocht: ik kan ze met dit weer toch echt niet buiten testen. Dan vriezen mijn pootjes eraf. Ik kocht de schoenen in mijn eigen maat, en die passen dus echt precies! Zo precies dat er geen paar sokken bij past (volgens mij is het ook de bedoeling dat ze zonder sokken gedragen worden). Hoe ze het buiten gaan houden is nog even afwachten, maar ik denk dat het helemaal goed komt. Het canvas is heel stevig en ik denk dat de schoenen niet snel zullen slijten. Ik heb zo’n zin om ze te gaan dragen!

Ik zou je zeker aanraden om even bij de sale van Toms te gaan kijken, er is veel om uit te kiezen! Deze schoenen kocht ik gewoon zelf.

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reageer Yasmin 20 januari 2017 at 18:41

    Ik vind die gehaakte (is dat eigenlijk gehaakt) zo leuk! Met dat open gewerkte voor vd zomer.

  • Reageer Yasmin 20 januari 2017 at 18:43

    Niet dus die van kant!!!! Die vind ik lelijk ><

  • Reageer