4 oktober 2011

Kimbra ah ah ah!

Kimbra

Met als voornaamste reden over een paar maanden te kunnen zeggen dat ik haar AL LANG kende wil ik het volgende met jullie delen. KIMBRA. Ze is vet gaaf en misschien ken je haar uit het liedje van Gotye (Somebody that I Used to Know). Nu vind ik dat liedje heel leuk, maar niet super-super heel leuk, ik draai wel altijd het volume een stuk hoger als het meisje gaat zingen. Haar stemgeluid stond me zeker aan, en toen ik een aantal weken geleden op youtube ging kijken werd ik echt heel enthousiast. Het meiske is ‘live’ ook heel goed. (Live gaat even tussen aanhalingstekens omdat het filmpje dat ik zag volgens mij helemaal niet live was, maar een soort van akoestische studioversie.)

De muziek is onvervalste popmuziek, maar in mijn ogen geen vlakke huppelprut. Ik heb het idee dat deze liedjes door haarzelf geschreven zijn, maar dat ze ook in een akoestische versie gewoon goed blijven staan. (En dat zie ik Justin Timberlake met Sexy/Back nog niet doen, no offence.) De muzikaliteit druipt er van af.

Dit liedje heb ik vandaag dus al de hele dag in mijn hoofd. Of eigenlijk de akoestische versie. Damn wat een gaaf liedje.

En geniale styling ook, zowel in de clip als in de studio. Geniale make-up en kleding, wow! Ik heb vandaag maar eens de cd van dit Nieuw-Zeelandse meisje besteld. (Eat your heart out Flight of the Conchords!) Enne oh ja, ze timmert al ruim 6 jaar aan de weg. Ze is 21.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Rebecca 5 oktober 2011 at 20:13

    Yeah!!! Nieuwe blog!!!

    Ik kende haar nog niet, maar ik begrijp je passie voor haar. Ze heeft een heerlijk geluid en haar songs vervelen zeker niet. Mooie meid ook nog, plaatje helemaal compleet.
    Bedankt dat je dit hebt gedeeld.

    groetjes Rebecca

  • Reageer