8 september 2013

#Miniblog Movie Review “Una pistola en cada mano”

¿tienes un pistola?

Volgens éen van de karakters uit deze film, heeft elke man “Een pistool in elke hand.” Wat ze daar exact mee bedoelt legt ze niet uit. (En ik dacht dat het overgrote deel man de mannen toch trots bezitter was van slechts 1 pistool…)
De film bestaat uit 6 scènes waarbij het terugkerende thema is: Mannen met een identiteitscrisis. Het leuke aan deze film is dat elk karakter op een manier aimable is. Elke scène is een aanzet tot een mogelijk boeiend verhaal.
Jammer is dus dat het alleen bij die aanzet blijft. Alle verhalen zijn gebaseerd op een lichte (of zwaardere) tragiek en laten de kijker achter met weinig hoop op een goede afloop. Hoe sterk de karakters soms ook zijn, het voelt toch een beetje als een slordig einde wanneer de verhalen aan het eind vluchtig samenkomen op een feestje.

3/5

Una pistola en cada mano

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

Nog geen reacties

Reageer