13 oktober 2013

Hikken van het lachen: DailyGrace

Zondag en ik lig een beetje voor apegapen op de bank. Mijn geocache-date ging niet door omdat het hier ontzettend vies regent, en mijn zielige asthma-longen vonden dit vochtige weer een reden om op verminderde capaciteit aan de slag te gaan.

Aaanyway, ik ben dus weer ergens als laatste achtergekomen. Ik kijk graag naar vloggers op youtube en éen van de grotere had ik tot recent gemist! Dang, wat is zij grappig!

Een twerkende Grace, onwijs leerzaam. Ik bedoel: ik heb er ontzettend veel aan gehad, vooral het laatste gedeelte. Ik zie mij dat wel casual in een kroeg doen op een zaterdagavond.

Ok ik heb dus nog nooit van “Perfect Pitch” gehoord, maar ik kende de Cup Song wel. Zit dat meisje niet ook in die glittervampierenfilm? Ook dit is een onwijs bruikbare tutorial. Maar even serieus: dat bekertjes-trucje wil ik dus echt leren. Practisch op verjaardagen!

Helaas mag de video niet worden ingesloten dus klik even verder. De moeite waard, beloofd.

Hier kun je leren grappig te zijn, (vet handig):

Kenden jullie Grace al? Wat vinden jullie haar leukste filmpje?

Fijne zondag!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reageer Karlijn 15 oktober 2013 at 12:02

    Hmm ik kende dat hele twerken niet eens. Oeps, haha volgens mij heb ik echt iets gemist. En Grace kende ik ook nog niet, maar grappig is ze wel 🙂

  • Reageer Maxime 15 oktober 2013 at 15:02

    Ik kende haar nog niet, ze maakt wel leuke, grappige filmpjes!

  • Reageer Anne 15 oktober 2013 at 21:23

    Haha! Ik kende haar ook nog niet, ze is écht heel grappig!

  • Reageer